Пътна помощ
!!! ДЕНОНОЩНО 365 ДНИ В ГОДИНАТА !!!0888 932 964, 0895 429 456Превоз с пътна помощ на автомобили до КАТ - Дървеница и КАТ-СО цена 48 лв.


**Цени за пътна помощ и репатриране:


[table id=1 /]

 

Възможности за различни видове абонамент към пътна помощ.

Цени за репатриране (превоз) на други МПС можете да намерите ТУК

** При невъзможност от ваша страна да присъствате на регистрацията на вашият автомобил ние ще я извършим вмесо вас! За целта е необходимо да опълномощите пред нотариус наш служител. Комплексната услуга е 200 лв. и включва вземане на автомобила с пътна помощ от която и да е точка в рамките на София, откарване до КАТ, регистрация, както и всички такси по регистрацията.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАТЕ САМО ЗАСТРАХОВКА “ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ” и ЕКОТАКСА ВЪВЕДЕНА ОТ 15.06.2008Г, КОЯТО ЗАВИСИ ОТ ВИДА НА МПС.

При желание от ваша страна след регистрация автомобила може да бъде доставен до избрана от Вас точка, като услугата се заплаща допълнително.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ СА ВКЛЮЧЕНИ ТОВАРЕНЕ, РАЗТОВАРВАНЕ И ПРЕВОЗ.
При тежко катастрофирали автомобили, на които не се движат гумите към цената може да бъдат надбавени 20 лв. еднократно за товарене и разтоварване.

При престой на камион на пътна помощ на място повече от 30 мин. – не по наша вина се таксуват по 10лв. за всеки започнат час!

От 20.00ч. до 07.00ч. се начисляват +50% върху цената на градските курсове!

Фирмата притежава лиценз за пътна помощ: ПП-0202/14.08.2009

Специални оферти за вносители на автомобили и сервизи !

Като фирма за пътна помощ ние Ви предлагаме 24ч. линии за връзка с нас, гарантирано ОТРЕАГИРАНЕ и БЪРЗИНА във всякаква ситуация , КОРЕКТНОСТ към всеки от своите клиенти, ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД и ОТНОШЕНИЕ и не на последно място КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ. Пожелаваме Ви безаварийно шофиране и Ви призоваваме да спазвате Закона за Движение по Пътищата!